Son Dakika Haberler

ASKERİ ARAÇLAR KARAVANA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

ASKERİ ARAÇLAR KARAVANA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR
Okunma : Yorum Yap

Türk Ordusunun kullandığı yüzlerce araç  modernleşme projesi çerçevesin de sivile satılmaya başlanmıştı.Meraklıları tarafından efsane olan Land Rover Defender ve Mersedes Unimog arazi araçlarını satın alanlar bu araçları Kamp Karavan Araçlarına dönüştürmeye başladı.

ASKERİ ARAÇLAR KARAVANA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

TSK Envanterinden Çıkarılan 1500 Adet Unimog Araç Sivil Satılmıştı.

Mercedes Benz Türk A.Ş. tarafından 2002 yılına kadar Aksaray’da üretilen 1500 adet Unimog araç için TSK tarafından yapılan satış ihalesi Aralık 2020’de, yine Mercedes Benz Türk A.Ş. kazandı ve daha sonra Yılmazlar Uluslararası Nakliyat firması tarafından bu araçları satın alındı. Türk Silahlı Kuvvetleri içinde kullanılan Unimog’ların çok zor arazi şartlarında  görev yapıyordu. Bu araçlar 4×4 gelişmiş ciplerin bir çok özelliğine de sahip ve 45 derece eğimli arazileri rahatça çıkabiliyorlar.

ASKERİ ARAÇLAR KARAVANA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

600 adet Land Rover Defender Aracı Sakaryalı Bir İş Adamı Aldı !!!

Sakaryalı İş Adamı Murat Ekşi, inşaat sektörünün yavaşlaması ile birlikte Defneder araç merakını ticarete dönüştürmek için 600 adet 1997-2008 arası Defneder Land Rover marka askeriye araçlarını satın aldı. Söğütlü 3.Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikasında bir kısmını olduğu gibi satışa çıkardığını, araçların bir kısmını da off road modifiye ederek satışa çıkaracağını duyurdu.

ASKERİ ARAÇLAR KARAVANA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

VE BU ARAÇLARLA ŞİMDİ DÜNYAYI GEZEBİLİRSİNİZ !!!

Dünyanın sert coğrafyalarına ekspedisyon amaçlı ya da zor arazilerde karavan kampçılık gibi hobi/hedefleri olanların  vazgeçemediği bu araçların fiyatları da dudak uçuklatıyor.

ASKERİ ARAÇLAR KARAVANA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

İLAN SİTELERİN DE MİLYONLUK  FİYATLARLA SATIŞTA…

Son günler de popülerliğini artıran ‘Kamp/Karavan Hobisi’ imalatçıların da ilgisini çekti.Çeşitli uzman firmaların ve bireysel hobiciler’in üretiği araçlar ilan sitelerin de müşterilerini bekliyor.Bu özel araçların normal Kamp/Karavan araçlarına göre her türlü araziye girebilmeleri.Zor coğrafyalar da özgürlük arayan maceraperest hobiciler’in tercih etmesine neden oluyor. Afrika’nın uçsuz bucaksız sıcak çöllerin de. Sibirya’nın  sert soğuğuna da dayanabilecek özellikte üretilen bu araçlar bir çok insanın hayallerini süslemeye devam edecek gibi gözüküyor.

İLYAS YILMAZER /Yeni Güncel Haber

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

85  +    =  90